|
Hades
Membru din: Lun Sep 14, 2009 12:46 am Mesaje: 8 Locaţie: Dej ---------
|
 Bancuri fara numer :))
Doctorul către pacient: - Am o veste bună şi una rea, pe care o vreţi prima? - Pe cea bună. - Mai aveţi de trăit 72 de ore! - Cuuum? Şi vestea rea care mai e? - Vă caut de ieri să vă spun asta!
- Doctore, ce aveţi pentru ridurile mele? - Cel mai mare respect.
- Dom' doctor, am o problemă: nu prea mă bagă lumea în seamă... - Următorul...
Un boxer renumit trebuie operat de apendicită. Din sala de operaţie iese supărat medicul anestezist: - Aşa nu se mai poate! Eu încerc să îl anesteziez, număr pînă la 9 şi el se ridică de fiecare dată în picioare...
Medicul şef al serviciului de cardiologie intră în goană la morgă strigând: - Scoate-l repede pe nr.3 din sertar! Nu pulsul lui s-a oprit, ci ceasul meu
Un supărat intră într-un bar: - Care vrea bătaie? Toată lumea terorizată. În sfîrşit, se ridică un tip de 2 m pe 2 m şi mai supărat decît primul şi spune: - Eu! - Ei, atunci du-te după colţ, că de acolo am luat şi eu!
Un ţigănuş este prins în livada cu mere de un gardian: - Ce faci acolo, ţigane? - Erau căzute nişte mere pe jos şi le puneam inapoi!
Ţiganu' către ***ătru'-său: - Să vezi, mîncaţi-aş, nevastă-mea a ***părat o perie de WC. - Şi *** e? - Merge, dar ziarul era mai bun.
*** se sinucide un ţigan? Îşi miroase ciorapii. *** se sinucide un român? Îi spune bancul ăsta unui ţigan.
Ce este sperma de ţigan? Esenţă de rom.
Doua ţigănci la ginecolog. - Da, ce doriţi? întreabă asistenta. - Mînca-ţi-aş, am vrea să vorbim cu *****rul... - Nu-i aici, dar cine să-i spun ca l-au căutat? - Neşte doamne…
John, du-te afară şi udă florile. - Sir, dar afara plouă. - Nu-i nimic, ia-ţi umbrela.
Sir se urcă pe cal invers, cu spatele în faţă... - Sir, spune John, dar nu aşa se urcă pe cal! - Taci, mă, de unde ştii tu încotro vreau să merg…
Un nebun îşi atenţiona un frate de-al său în curtea unui azil: - Vezi că ai o gaură în umbrelă! - Ştiu. Eu am făcut-o ca să văd cînd se opreşte ploaia.
culmea zgarceniei: Sa-ti ceara cineva sa sune la 112 si tu sa-i dai de un mesaj:))..
culmea electricitatii:sa gadili becul si sa rada cei de la centrala
culmea secerisului:Sa mananci paie si sa te c..i balotzi!!
Culmea prostiei: Sa faci pe prostu' si sa ramai asa.
Care este culmea cascadoriei? Sa te arunci de la etajul 50 si sa te prinzi cu dinti de bordura.
Culmea yoga: sa-ti dai un cap in gura!
culmea stomatologiei:sa plombezi dintii unei greble
CULMEA PUTERII:SA FACI HALTERE CU UN FIR DE IARBA
Care este culmea casniciei? Sa stai la rand sa-ti regulezi nevasta! Care este culmea culmilor in casnicie? Sa-ti pierzi randul!
culmea tenisului:sa joci tenis cu o racheta NASA
|